45a ESCOLA D'ESTIU DEL MARESME

Aquest juliol us esperem a la 45a Escola d’Estiu del Moviment Educatiu del Maresme. Us proposem, com cada any, un reguitzell d’activitats.

 El calendari serà:

La primera setmana, en horari de tardes, hi haurà xerrades presencials a la seu del MEM, dins l’oferta de l’Escola d’Estiu conjunta amb els  Moviments de Renovació Pedagògica i la Federació MRPC.

El dia 3 de juliol arrenquem al TecnoCampus, en horari de matins, amb la conferència inaugural “El rol docent: Eines diàries per a gaudir de la docència”, a càrrec d’Àlex Letosa, psicòleg, logopeda col·legiat i director del Centre Camina (Mollet, Granollers), professor de la Universitat Oberta de Catalunya, exdocent i exdirector d’institut. Aquest mateix dia, continuarem amb els tallers que, com sempre, ens proposen eines facilitadores pel nostre dia a dia a l’aula

A partir del 4 fins al 10 de juliol, de 9 a 13 h,  al TecnoCampus, us oferirem un total de 15 cursos, tots ells reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquest any hi ha novetats. Tindrem un curs per treballar el cicle de programació amb les situacions d’aprenentatge i moltes més propostes, totes elles enriquidores i interessants. 

Us hi esperem, i un any més, fem que l’Escola d’Estiu sigui participativa i enriquidora per a totes plegades!
 

Obrirem matrícula a partir del12 de maig per a les persones associades del MEM, i per als no associats, des del 18 de maig fins al 27 de juny (no s’acceptaran inscripcions de no associats abans del 18 de maig).

Per acreditar les 30 hores i obtenir el certificat del Departament d’Educació, caldrà participar en alguna de les xerrades de tarda de la primera setmana i venir al TecnoCampus, per assistir a la conferència i als tallers del dia 3/7, així com a les formacions del 4 al 10/7/2024.

Tots els nostres cursos estaran Reconeguts pel Departament d’Educació amb un certificat de 30 h.

Graella de tallers

Graella de cursos

Matriculació 

El període de matriculació serà a partir del 12 de maig per a les persones associades del MEM, i per als no associats, des del 18 de maig fins al 27 de juny (no s’acceptaran inscripcions de no associats abans del 18 de maig).

L’import de la inscripció és 70 € per a les persones associades al MEM o als altres Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i 80 € per a les no associades.

Un cop finalitzat el període de matriculació per a qualsevol consulta us podeu adreçar a: secretaria@memcat.org

 Per formalitzar la matrícula cal inscriure’s i pagar a través del següent enllaç  MATRICULACIÓ (s’obrirà el dia de matrícula).

 

  • Quotes 

La matrícula dona dret a un curs presencial al MEM de 30 hores que es reparteixen de la següent manera:

  • 6 h de participació en els debats, taules rodones i xerrades que organitzem de l’1 al 5 de juliol a la tarda.
  • 4 h d’assistència a les activitats del dia 3 de juliol de 9 a 13 h: conferència inaugural i un taller a escollir.
  • 20 h de formació del dia 4 al 10 de juliol de 9 a 13 h.

L’entitat es reserva el dret d’anul·lar els cursos que no tinguin un mínim d’alumnes exigits pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Només es retornarà l’import de la inscripció en cas que l’organització anul·li el curs.

 Si voleu fer créixer el moviment us podeu associar aquí.

Certificats 

Aquesta activitat està reconeguda com a Formació Permanent del Professorat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Les persones participants que compleixin el requisit d’haver superat el 100% d’activitats plantejades, és a dir, la superació de tots els mòduls i assistir com a mínim al 80% de les connexions, obtindran el certificat que acredita les hores de formació del curs.

Les formacions ofertes serveixen per acreditar la formació del mes de juliol pels docents interins, tot seguint les instruccions del Departament d’Educació.

Per imprimir el certificat cal accedir a la web d’XTEC, amb el vostre codi d’usuari i contrasenya, un mes després d’haver finalitzat el curs: http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/la-meva-formacio/els-meus-certificats/

Consultes per perfils professionals http://ensenyament.gencat.cat/ca/arees-actuacio/professors/acreditacions/perfils-professionals/