40a Escola d’Estiu del Maresme

Enguany celebrem el nostre 40è aniversari amb l’objectiu de continuar educant per créixer plegats. La nostra tasca ens permet, juntament amb les famílies, fer créixer, com si d’una llavor es tractés, la societat del futur. En formem part ajudant als infants amb les seves necessitats, coneixements i inquietuds proporcionant tot allò que li és necessari per fer ciutadans lliures, crítics i plens de valors imprescindibles en la nostra societat. L’escola d’Estiu del MEM ha arribat a la sevamaduresa, encoratjada i amb la mateixa Il·lusió del primer dia per continuar amb aquesta tasca. Aprofiteu aquests dies per gaudir i implicar-vos al màxim en els actes de celebració.  Es un espai màgic per conversar, compartir i intercanviar experiències per seguir creixent plegades.

L’import de la inscripció és 65€ per associats del MEM i 75€ pels no associats. La matrícula dóna dret a realitzar 1 curs de 30h, o 2 cursos de 20h presencials.
El curs 35 ONLINE que oferim només es pot combinar amb un curs de 20h i participar en totes les activitats del dia 1 o 8.

Teniu la descripció de cada curs, taller o xerrada al següent enllaç. Podeu descarregar-vos tota la informació del que hem preparat (cursos, xerrades, conferències, tallers i moltes sorpreses més!!!) clicant aquí.

Tots els cursos estan reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Carta presentació Escoles d’Estiu de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, 2019.

Carta salutació Conselleria d’Educació de la Generalitat de Catalunya