Compartim coneixements digitals amb un #DIGI_Camp

Un total de 30 docents ens vam trobar per  participar a les primeres Jornades #DIGICamp a Mataró, amb 15 persones entre ponents i conferenciants.

Al llarg de tot el matí es va poder compartir i conèixer experiències en l’àmbit digital. Creant itineraris vam conèixer projectes que ja es porten a terme, que funcionen i vam aprendre noves eines per treballar aquest Impuls digital a l’Educació que el Departament d’Educació va iniciar en el Marc de Referència de la Competència Digital Docent (MRCDD). A les jornades vam poder debatre sobre bones pràctiques d’una manera transversal als centres, pràctiques que siguin la línia del centre en l’ús de les eines digitals.

Actualment, és més important que mai treballar amb una metodologia globalitzada i interdisciplinària, vam conèixer projectes que estiguin encaminats en aquest sentit i sigui enriquidor conèixer-los.

A través d’un itinerari, als diferents espais els participants podien escoltar i visualitzar les propostes que van intervenir, totes elles recollides al SITE que tenim publicat.

A la darrera franja vam crear taules de debat, per parlar de reptes i dificultats de l’ús d’eines digitals a l’aula, que ens han quedat recollides al PADLET que tenim publicat. 
 
Aquesta activitat s’emmarca en el conjunt d’Activitats de comunicació i difusió de la Competència digital docent (CDD) organitzades conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i finançades amb els fons Next Generation Catalunya. 

Digital Generalitat de Catalunya. DIGITAL

Digital

Tecnologia al servei de l’aprenentatge

 

Activitat de l'L3. Trenquem motlles subvencionada pel Departament d'Educació per a l'Impuls digital a l'educació en el marc del component 19 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), finançat per la Unió Europea - Next Generation EU.