Compartim coneixements digitals amb un #DIGI_Camp

Data: dissabte 24 de febrer de 2024. Horari: de 8 a 14 h.

Lloc: Escola Angeleta Ferrer de Mataró.

Proposem unes jornades per compartir i conèixer experiències en l’àmbit digital. Conèixer projectes que ja es porten a terme, que funcionen i ens poden donar eines per treballar aquest Impuls digital a l’Educació que el Departament d’Educació va iniciar en el Marc de Referència de la Competència Digital Docent (MRCDD). Proposem unes jornades per debatre sobre bones pràctiques d’una manera transversal als centres, pràctiques que siguin la línia del centre en l’ús de les eines digitals. Actualment, és més important que mai treballar amb una metodologia globalitzada i interdisciplinària, coneixerem projectes que estiguin encaminats en aquest sentit i sigui enriquidor conèixer-los.

Aquesta jornada tindrà una durada de 6 hores. Cada participant escollirà un itinerari d’experiències segons les seves preferències, us anirem informant del període d’inscripció quan tinguem tots els itineraris muntants. Ara ens trobem en la fase de cerca d’experiències als centres educatius, si voleu participar-hi com a centre podeu emplenar aquest formulari: ENLLAÇ. Tancarem el formulari el 15/12/23 per poder recollir les propostes i preparar la inscripció a les jornades amb totes les seleccionades.

Aquesta activitat s’emmarca en el conjunt d’Activitats de comunicació i difusió de la Competència digital docent (CDD) organitzades conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i finançades amb els fons Next Generation Catalunya.

Pàgina Generalitat de Catalunya. DIGITAL

Jornada 24/02/24 Compartim coneixements digitals? 

Digital

Digital

Tecnologia al servei de l’aprenentatge

👉 Aquelles activitats que es corresponguin amb cursos de formació amb una durada mínima de 5 hores certifiquen hores de formació permanent per als docents.