Grups de Treball

Ja podeu apuntar-vos als grups de treball d’aquest curs  INSCRIPCIÓ

Un cop inscrits, les persones que coordinen cada grup de treball, es posaran en contacte amb vosaltres per informar-vos de la data i el lloc de la primera sessió.

GT Pedagogia Sistèmica

A través de la pedagogia sistèmica ens posem en contacte amb el nostre sistema familiar i mirem el sistema escolar, on estem situats i com establim les relacions amb la comunitat educativa. La pedagogia sistèmica, així mateix, ens permet tenir una nova mirada de cara als infants i les seves famílies, establir ponts i crear vincles per facilitar la nostra tasca professional.

GT. Parlem sobre l’innovació educativa

Grup de treball, per preparar dinàmiques, recollir experiències i cercar exemples de bones pràctiques a centres de Catalunya. Així com valorar temes de debat i reflexió educativa, per transformar l’educació. Sobretot treballant per valorar i organitzar l’Escola d’Estiu.

GT La corporalitat a l’ESO des del treball globalitzat

En un context d’interès per implementar metodologies innovadores a l’educació secundària el grup de treball La corporalitat a l’ESO des del treball globalitzat volem fomentar la reflexió i el debat al voltant del cos, i compartir experiències i materials amb centres que ja treballen de forma globalitzada o que tenen la corporalitat com a eix de treball. A més a més volem crear xarxa entre els docents per fer canvis pedagògics a les seves aules i als seus centres.

GT Aprenentatge Cooperatiu

L’aplicació de l’aprenentatge cooperatiu a les aules. Reflexionar al voltant del tractament de la diversitat des d’una perspectiva inclusiva. Intercanvi d’experiències al voltant de l’aplicació a les aules de Dinàmiques, Estructures i tècniques cooperatives. Elaboració de materials.

GT Aprenentatge Cooperatiu a l’Educació Infantil

Està vinculat al GT d’AC que ja fa anys que funciona, però centrant el  contingut a l’aplicació del Programa a l’Etapa d’Educació Infantil.
Es requereix que les persones que hi vulguin participar coneguin el programa CAAC i treballin en centres que estan a la Xarxa Khelidôn o s’estigui aplicant el programa CAAC.

GT Mataró Ràdio: Educació dia a dia

Coordinem el programa que s’emet a Mataró Ràdio, que posa a debat temes d’actualitat educativa, presents en l’àmbit familiar, amb orientacions d’especialistes. Amb la participació també de les escoles (claustre, professors i alumnes). El programa s’emet en directe els dilluns de 18 a 19 hores.

GT La ràdio a l’escola

Coordinem el programa de ràdio Premià de Mar, un espai que pretén donar a conèixer el dia a dia de l’escola fomentant la comunicació entre els centres, el debat i la reflexió. El nostre propòsit és divulgar, compartir coneixements i experiències i, en definitiva, aprendre. El programa s’emet tots els dimecres de 12 a 13 hores.

 

GT Alumnes i mestres fem de científics

Després del curs de ciències que es va realitzar a l’Escola d’Estiu d’enguany, volem continuar el treball realitzat per tal de poder-ho aplicar a les aules amb el suport necessari. A partir dels continguts que hi vam tractar, es dissenyaran seqüències didàctiques per realitzar activitats científiques a l’abast dels alumnes. Es revisaran les seqüenciacions i activitats en funció dels resultats obtinguts a l’aula. Construirem quadres de doble entrada que relacionin continguts i competències. Dedicarem estones a debatre dificultats a l’aula i trobar solucions entre tots.

GT Tots som animals

Som conscients de la manca d’empatia vers als animals, per això pensem que és de suma importància propiciar un espai educatiu on es pugui promoure la tinença responsable dels animals de companyia, així com intentar conscienciar a les entitats locals corresponents, de la importància d’oferir una bona informació i formació de de les primeres edats. Trobades un dissabte de cada mes.

 


Article by: Redacció

Leave A Reply:

(optional field)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

No comments yet.