Grups de Treball

Ja podeu apuntar-vos als grups de treball d’aquest curs  INSCRIPCIÓ 

Un cop inscrits, les persones que coordinen cada grup de treball, es posaran en contacte amb vosaltres per informar-vos de la data i el lloc de la primera sessió.

GT. 0-3 Infància

Espai de trobada per a la reflexió i aprofundiment de processos evolutius i d’aprenentatge dels infants de 0-3 anys.
Intercanvi d’experiències que ens permetin millorar en la nostra pròpia pràctica en l’àmbit concret de treball (escola, espai familiar, família…)

GT. Parlem sobre l’innovació educativa

Grup de treball, per preparar dinàmiques, recollir experiències i cercar exemples de bones pràctiques a centres de Catalunya. Així com valorar temes de debat i reflexió educativa, per transformar l’educació. Sobretot treballant per valorar i organitzar l’Escola d’Estiu.

GT La corporalitat a l’ESO des del treball globalitzat

En un context d’interès per implementar metodologies innovadores a l’educació secundària el grup de treball La corporalitat a l’ESO des del treball globalitzat volem fomentar la reflexió i el debat al voltant del cos, i compartir experiències i materials amb centres que ja treballen de forma globalitzada o que tenen la corporalitat com a eix de treball. A més a més volem crear xarxa entre els docents per fer canvis pedagògics a les seves aules i als seus centres.

GT Aprenentatge Cooperatiu

L’aplicació de l’aprenentatge cooperatiu a les aules. Reflexionar al voltant del tractament de la diversitat des d’una perspectiva inclusiva. Intercanvi d’experiències al voltant de l’aplicació a les aules de Dinàmiques, Estructures i tècniques cooperatives. Elaboració de materials.

GT Aprenentatge Cooperatiu a l’Educació Infantil

Està vinculat al GT d’AC que ja fa anys que funciona, però centrant el  contingut a l’aplicació del Programa a l’Etapa d’Educació Infantil.
Es requereix que les persones que hi vulguin participar coneguin el programa CAAC i treballin en centres que estan a la Xarxa Khelidôn o s’estigui aplicant el programa CAAC.
GT Aprenentatge Cooperatiu a l’Ed.Primària i Secundària
És un grup de treball d’intercanvi i de reflexió entre mestres de diferents centres de Primària i Secundària que estan aplicant l’Aprenentatge Cooperatiu com a línea d’escola per atendre la diversitat de l’alumnat. Està vinculat al GT d’Aprenentatge Cooperatiu que ja fa anys que funciona, però centrant el contingut a l’aplicació del Programa a l’Etapa d’Educació Infantil.

GT Mataró Ràdio: Educació dia a dia

Coordinem el programa que s’emet a Mataró Ràdio, que posa a debat temes d’actualitat educativa, presents en l’àmbit familiar, amb orientacions d’especialistes. Amb la participació també de les escoles (claustre, professors i alumnes). El programa s’emet en directe els dilluns de 18 a 19 hores.

GT La ràdio a l’escola

Coordinem el programa de ràdio Premià de Mar, un espai que pretén donar a conèixer el dia a dia de l’escola fomentant la comunicació entre els centres, el debat i la reflexió. El nostre propòsit és divulgar, compartir coneixements i experiències i, en definitiva, aprendre. El programa s’emet tots els dimecres de 12 a 13 hores.

GT Joan Peiró – maleta pedagògica

El motiu de la creació del grup de treball és obrir i consolidar una línia metodològica d’ensenyament de les ciències socials compartida entre diversos centres, a través del personatge de Joan Peiró i tot el que el va envoltar.

GT Tots som animals

Som conscients de la manca d’empatia vers als animals, per això pensem que és de suma importància propiciar un espai educatiu on es pugui promoure la tinença responsable dels animals de companyia, així com intentar conscienciar a les entitats locals corresponents, de la importància d’oferir una bona informació i formació de de les primeres edats. Trobades un dissabte de cada mes.