La informació que conté aquesta web és orientativa i està destinada a la comunicació entre el Moviment Educatiu del Maresme i els seus usuaris.

L’accés a www.memcat.org suposa l’acceptació de les condicions exposades en aquest avís legal, amb la qual cosa es recomana llegir atentament la següent informació:

 

Drets del contingut d’aquest web

La web del Moviment Educatiu del Maresme pot ser visitada lliurement pels usuaris, excepte aquelles àrees reservades a les persones que, com a associats, voluntaris, docents o estudiants, participen en els espais virtuals de la web, els quals poden visitar-la utilitzant prèviament el seu nom d’usuari i contrasenya.

El Moviment Educatiu del Maresme no es fa responsable de l’ús indegut del nom d’usuari i la contrasenya dels usuaris per accedir als continguts i serveis que els requereixin i que s’ofereixin en el lloc web, ni de les conseqüències de qualsevol naturalesa derivades del mal ús per part dels usuaris, la pèrdua o l’oblit del nom d’usuari i de la contrasenya, ni de l’ús indegut per terceres persones no autoritzades.

El Moviment Educatiu del Maresme es reserva el dret a actualitzar, corregir o suprimir en qualsevol moment qualsevol dels continguts o serveis d’aquest web, sense necessitat d’advertir prèviament a l’usuari sobre aquestes modificacions. La responsabilitat de l’ús de la informació continguda en el lloc web és de l’usuari.

 

Política de privadesa de dades

Consulteu la nostra nova política de privadesa de dades actualitzada d’acord amb RGPD a http://www.memcat.org/politica-de-privacitat/

 

Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web:

Titular: Moviment Educatiu del Maresme

Adreça: Ronda O’Donnell 94, 2n, 08302 de Mataró

Telèfon de contacte: 93 758 94 02

E-mail de contacte: secretaria@memcat.org

Inscrita en el Registre de la Generalitat de Catalunya (entitat jurídica 6247), al Registre d’Entitats de l’Ajuntament de Mataró (entitat 65) i declarada Grup d’Interès per la Generalitat de Catalunya (registre 617).

CIF: G-08855827

 

Enllaços a altres webs

www.memcat.org pot establir hipervincles cap a altres webs o cap a recursos inclosos en aquests. L’acceptació d’aquests enllaços no implica que el Moviment Educatiu del Maresme accepti l’altre web o qualsevol relació amb els operadors del mateix.

El Moviment Educatiu del Maresme no assumeix cap responsabilitat, directa o indirecta, sobre els continguts o serveis inclosos als webs amb els que estableix hipervincles, ni sobre la política de privadesa de dades seguida per aquests.