Política de privacitat

Al Moviment Educatiu del Maresme (MEM) oferim la màxima transparència i el nostre compromís legal per assegurar la confidencialitat de totes les dades que rebem.

Per tal de mantenir assegurada la teva privacitat i poder tenir control sobre les teves dades personals, t’informem que hem actualitzat la nostra política de privacitat d’acord ambl compromís que tenim amb el Reglament General de Protecció de Dades Europeu (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, RGPD), en vigor des del 25 de maig de 2018.

És per això que t’informem que:

· El MEM tracta dades identificatives i de contacte.

· Les teves dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment.

· La finalitat del tractament de les dades personals és per a enviar, per mitjans electrònics, informació, reculls de premsa i comunicacions sobre les activitats que el MEM realitza i a les quals has participat o has mostrat interès.

· L’interessat pot oposar-se a rebre aquest tipus de comunicacions comercials, ara o en qualsevol altre moment, enviant un correu electrònic a l’adreça electrònic secretaria@memcat.org. o adreçant una sol·licitud a la nostra adreça postal, Ronda O’Donnell, 94 2n, 08301-Mataró.

· Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió o limitació en el tractament a través d’una carta a l’adreça postal abans citada o bé al correu electrònic secretaria@memcat.org.

· El MEM no adopta decisions que puguin afectar-te basades únicament en el tractament automatitzat de les teves dades personals. Tots els processos de presa de decisions relacionats amb les finalitats de tractament anteriorment descrites es realitzen amb intervenció humana.

· Les teves dades personals es conservaran mentre es mantingui la teva relació amb el MEM i, després de la finalització d’aquesta relació per qualsevol causa, durant els terminis de prescripció legals que siguin d’aplicació. En aquest supòsit, les teves dades només es tractaran a l’efecte d’acreditar el compliment de les nostres obligacions legals.

· Si consideres que el tractament de les teves dades personals vulnera la normativa o els teus drets, pots presentar una reclamació davant la nostra Junta, o davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, a través de la seva adreça postal: C / Jorge Juan, nº 6, C.P. 28001, Madrid (Espanya).

El servei d’inscripcions d’aquest web permet consultar informació sobre les formacions programades pel Moviment Educatiu del Maresmes i realitzar les inscripcions pertinents. L’usuari haurà de donar la seva aprovació sobre aquest avís legal abans d’entrar.