III Jornades de Secundària

El treball per projectes comença a agafar volada, i que cada cop són més els docents i els centres que s’hi animen. Però hi ha tantes maneres de treballar per projectes com centres i docents que ho fan, i al final veiem que no hi ha fórmules màgiques, sinó moviment i ganes de canviar.

Aquestes jornades volen ser un espai per a compartir experiències amb centres i docents que han iniciat aquest moviment. La primera tarda des de la perspectiva del lideratge i el camí cap a l’excel·lència en centres de nova creació o que fa temps que han iniciat aquest camí. La segona tarda s’enfoca més cap als centres que inicien el seu camí de transformació i cap a l’intercanvi entre docents que tenen ganes d’incorporar pràctiques transformadores a la seva aula.

Un any més continuem amb les jornades de secundària, aquest any les terceres, que vindran liderades pel Grup de Treball Globalitzat a ESO del Moviment Educatiu del Maresme.

DATES : 24 i 29 d’octubre de 2019, de 2/4 6 a 8h de la tarda..
LLOC : Sala d’actes de l’Institut Miquel Biada. Mataró

Dia 24/10/2019
2/4 de 6 de la tarda, Inauguració Jornades i conferència sobre l’excel·lència i l’Aprenentatge basat en projectes a càrrec de Carina Torres, directora de l’institut Cinc Sènies de Mataró. Torn obert de paraules.

7 de la tarda. Presentació de les experiències de centres nous que treballeu de manera innovadora: Institut Pla Marcell de Cardedeu i l’Institut Ca n’Oriach de Sabadell. Torn obert de paraules.

Dia 29/10/2019.
2/4 de 6 de la tarda. Presentació de propostes de transformació dels Instituts Alexandre Satorras de Mataró i l’Institut Turó d’en Baldiri de Teià.

7 de la tarda. Intercanvi entre professorat, amb els grups de treball de diferents àmbits, on es dissenyen projectes d’aula col.laborativament o es reflexiona sobre el treball per projectes. (Cal escollir a quin àmbit t’inscriuràs a l’hora de l’inscripció)

PERSONES DESTINATÀRIES
Equips de docents d’Institut que veuen necessari treballar de manera interdisciplinària i globalitzada per afavorir l’aprenentatge competencial dels seus alumnes.

Inscripció gratuïta

Article by: Redacció

You may also like these posts