Conferència: La Creativitat a l’aula

El sistema educatiu està vivint un moment d’intensos canvis. Els processos d’ensenyament i aprenentatge han de poder encaixar en una societat que es desenvolupa ràpidament i on la noció de coneixement està transformant-se. Sota aquest marc, i en els últims anys, els professionals de l’educació cada vegada prenen més consciència de la importància d’educar alumnes capaços d’aprendre a aprendre, flexibles, competents en gestionar el seu propi coneixement i en pensar de manera autònoma. La creativitat i les habilitats per adaptar-nos a noves situacions  esdevenen competències imprescindibles.

L’objectiu principal de la conferència és endinsar-nos en la creativitat, aprendre què és, quin paper juga en l’aprenentatge i la resolució de problemes i com la podem fomentar a l’aula. 

A càrrec de Meritxell Cano, Doctora en psicologia. Professora a la U-Manresa (Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya) i en Cursos d’Especialització i Màsters organitzats a la Universitat de Deusto (Bilbao), Universitat d’Andorra, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Rovira i Virgili i Universitat de Lleida. Formadora de formadors i assessora per a la implantació de noves metodologies docents a escoles del territori.

Dimarts 4 de juny, a les 6h de la tarda, a l’Institut Escola Mar Mediterrània de Mataró. Inscripció a http://ves.cat/epqC

Article by: Redacció