Viure en una societat en contínua transformació comporta que tots aquells que tenim la responsabilitat i compromís educatiu vers el futur d’aquesta, ens endinsem en la innovació afavorint el canvi tot assumint les necessitats i demandes que sorgeixen sent partíceps de la mateixa.

Els equips docents tenim la capacitat per anar actualitzant les nostres pedagogies a aquestes necessitats fugint del fet de creure’ns la font d’aprenentatge i donant cada vegada més protagonisme a l’infant, a les seves necessitats, inquietuds i coneixements.

La comunitat educativa ha de contribuir a la cohesió social a través dels valors, les emocions, l’escolta i una adequada gestió del context i de les diferents realitats personals i educatives.

La formació és una eina més per aconseguir aquestes fites i el fet de compartir les pròpies experiències ens garanteixen donar un pas endavant envers a aquesta transformació. Docents compromesos amb la seva tasca diària, compartint neguits i actuacions d’èxit ens aplegarem aquestes setmanes per a reflexionar, reconstruir, actualitzar i entendre que les emocions són part fonamental d’aquest repte.

Esperem que gaudiu de tot el que us oferim i us encoratgem a seguir educant des del cor.

 

Bona escola d’estiu 2018!

Equip coordinador

Grup organitzador de l’Escola d’Estiucolor

MOVIMENT EDUCATIU DEL MARESME