Grups de Treball

Ja podeu apuntar-vos als grups de treball d’aquest curs  INSCRIPCIÓ

Un cop inscrits, les persones que coordinen cada grup de treball, es posaran en contacte amb vosaltres per informar-vos de la data i el lloc de la primera sessió.

GT Pedagogia Sistèmica

A través de la pedagogia sistèmica ens posem en contacte amb el nostre sistema familiar i mirem el sistema escolar, on estem situats i com establim les relacions amb la comunitat educativa. La pedagogia sistèmica, així mateix, ens permet tenir una nova mirada de cara als infants i les seves famílies, establir ponts i crear vincles per facilitar la nostra tasca professional.

GT. Parlem sobre l’innovació educativa

Grup de treball, per preparar dinàmiques, recollir experiències i cercar exemples de bones pràctiques a centres de Catalunya. Així com valorar temes de debat i reflexió educativa, per transformar l’educació. Sobretot treballant per valorar i organitzar l’Escola d’Estiu.

GT Educació Visual i Plàstica i creativitat en el treball globalitzat a l’ESO

Actualment ha augment l’interès d’implementar metodologies innovadores a l’educació secundària. En aquest grup de treball volem fomentar la reflexió, el debat i compartir experiències i materials amb centres que ja treballen de forma innovadorai globalitzada. A més a més volem crear xarxa entre els docents per fer el canvi pedagògic a les seves aules i als seus centres. En aquest curs volem centrar la nostra recerca en l’àmbit de la Visual i Plàstica i així tenir eines per impulsar la transversalitat i la projecció dels llenguatges artístics. Volem fomentar la implicació dels equips docents en la programació d’activitats competencial d’aprenentatge i d’avaluació globalitzat de l’àmbit artístic

GT Aprenentatge Cooperatiu

L’aplicació de l’aprenentatge cooperatiu a les aules. Reflexionar al voltant del tractament de la diversitat des d’una perspectiva inclusiva. Intercanvi d’experiències al voltant de l’aplicació a les aules de Dinàmiques, Estructures i tècniques cooperatives. Elaboració de materials.

 

GT Mataró Ràdio: Educació dia a dia

Coordinem el programa que s’emet a Mataró Ràdio, que posa a debat temes d’actualitat educativa, presents en l’àmbit familiar, amb orientacions d’especialistes. Amb la participació també de les escoles (claustre, professors i alumnes). El programa s’emet en directe els dilluns de 18 a 19 hores.

GT La ràdio a l’escola

Coordinem el programa de ràdio Premià de Mar, un espai que pretén donar a conèixer el dia a dia de l’escola fomentant la comunicació entre els centres, el debat i la reflexió. El nostre propòsit és divulgar, compartir coneixements i experiències i, en definitiva, aprendre. El programa s’emet tots els dimecres de 12 a 13 hores.

 

GT Alumnes i mestres fem de científics

Després del curs de ciències que es va realitzar a l’Escola d’Estiu d’enguany, volem continuar el treball realitzat per tal de poder-ho aplicar a les aules amb el suport necessari. A partir dels continguts que hi vam tractar, es dissenyaran seqüències didàctiques per realitzar activitats científiques a l’abast dels alumnes. Es revisaran les seqüenciacions i activitats en funció dels resultats obtinguts a l’aula. Construirem quadres de doble entrada que relacionin continguts i competències. Dedicarem estones a debatre dificultats a l’aula i trobar solucions entre tots.

GT Tots som animals

Som conscients de la manca d’empatia vers als animals, per això pensem que és de suma importància propiciar un espai educatiu on es pugui promoure la tinença responsable dels animals de companyia, així com intentar conscienciar a les entitats locals corresponents, de la importància d’oferir una bona informació i formació de de les primeres edats. Trobades un dissabte de cada mes.

 


Leave A Reply:

(optional field)

  1. Bon dia He vist a la web de la Universitat de Vic que feieu el Postgrau de Direcció de Centres escolars. Voldria saber si es així i, si fos el cas, el calendari de la formació. Amb una salutació cordial,