Nedem contracorrent? Transformem l’educació.

Viure en una societat en contínua transformació comporta que tots aquells que tenim la responsabilitat i compromís educatiu vers el futur d’aquesta, ens endinsem en la innovació afavorint el canvi tot assumint les necessitats i demandes que sorgeixen sent partícips de la mateixa.

Els equips docents tenim la capacitat per anar actualitzant les nostres pedagogies a aquestes necessitats fugint del fet de creure’ns la font d’aprenentatge i donant cada vegada més protagonisme a l’infant, a les seves necessitats, inquietuds i coneixements.

La comunitat educativa ha de contribuir a la cohesió social a través dels valors, les emocions, l’escolta I una adequada gestió del context i de les diferents realitats personals I educatives.

La formació és una eina més per aconseguir aquestes fites i el fet de compartir les pròpies experiències ens garanteixen donar un pas endavant envers a aquesta transformació. Docents compromesos amb la seva tasca diària, compartint neguits i actuacions d’èxit ens aplegarem aquestes setmanes per a reflexionar, reconstruir, actualitzar i renovar la nostra concepció d’entendre l’educació.

Esperem que gaudiu de tot el que us oferim per donar un pas més nedant contracorrent.

Bona escola d’estiu 2017!color

 

Equip coordinador

Grup organitzador de l’Escola d’Estiu

MOVIMENT EDUCATIU DEL MARESME