Avís legal

La informació que conté aquesta web és orientativa i està destinada a la comunicació entre el Moviment Educatiu del Maresme i els seus usuaris.

L’accés a www.memcat.org suposa l’acceptació de les condicions exposades en aquest avís legal, amb la qual cosa es recomana llegir atentament la següent informació:

Drets del contingut d’aquest web

La web del Moviment Educatiu del Maresme pot ser visitada lliurement pels usuaris, excepte aquelles àrees reservades a les persones que, com a associats, voluntaris, docents o estudiants, participen en els espais virtuals de la web, els quals poden visitar-la utilitzant prèviament el seu nom d’usuari i contrasenya.

El Moviment Educatiu del Maresme no es fa responsable de l’ús indegut del nom d’usuari i la contrasenya dels usuaris per accedir als continguts i serveis que els requereixin i que s’ofereixin en el lloc web, ni de les conseqüències de qualsevol naturalesa derivades del mal ús per part dels usuaris, la pèrdua o l’oblit del nom d’usuari i de la contrasenya, ni de l’ús indegut per terceres persones no autoritzades.

El Moviment Educatiu del Maresme es reserva el dret a actualitzar, corregir o suprimir en qualsevol moment qualsevol dels continguts o serveis d’aquest web, sense necessitat d’advertir prèviament a l’usuari sobre aquestes modificacions. La responsabilitat de l’ús de la informació continguda en el lloc web és de l’usuari.

Política de privadesa de dades

A www.memcat.org oferim la màxima transparència i el nostre compromís legal per assegurar la confidencialitat de totes les dades que rebem.

Totes les dades passaran a través del nostre servidor a un fitxer. El seu responsable és el Moviment Educatiu del Maresme, domiciliat a Ronda O’Donnell 94, 2n, 08302 – Mataró. Tel 93 758 94 02. En cap cas aquest fitxer es cedirà a altres entitats o empreses sense permís previ i explícit.

El servei d’inscripcions d’aquest web permet consultar informació sobre les formacions programades pel Moviment Educatiu del Maresmes i realitzar les inscripcions pertinents. L’usuari haurà de donar la seva aprovació sobre aquest avís legal abans d’entrar.

Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web:

Titular: Moviment Educatiu del Maresme

Adreça: Ronda O’Donnell 94, 2n, 08302 de Mataró

Telèfon de contacte: 93 758 94 02

E-mail de contacte: secretaria@memcat.org

Inscrita en el Registre de la Generalitat de Catalunya (entitat jurídica 6247), al Registre d’Entitats de l’Ajuntament de Mataró (entitat 65) i declarada Grup d’Interès per la Generalitat de Catalunya (registre 617).

CIF: G-08855827

Enllaços a altres webs

www.memcat.org pot establir hipervincles cap a altres webs o cap a recursos inclosos en aquests. L’acceptació d’aquests enllaços no implica que el Moviment Educatiu del Maresme accepti l’altre web o qualsevol relació amb els operadors del mateix.

El Moviment Educatiu del Maresme no assumeix cap responsabilitat, directa o indirecta, sobre els continguts o serveis inclosos als webs amb els que estableix hipervincles, ni sobre la política de privadesa de dades seguida per aquests.