38ª Escola d’estiu del Maresme.


Descarrega’t, el cartell EE2017

Descarrega’t, el programa EE2017

DESCRIPCIÓ DELS CURSOS I EXPERIÈNCIES 

CONSULTA MATRICULACIÓ 

El procés de matriculació ja s’ha tancat
Informació

Lloc realització Escola d’Estiu
TecnoCampus Mataró-Maresme
Av.Ernest Lluch, 32
Mataró (Barcelona)

Calendari del 3 al 14 de juliol de 2017

PROGRAMA ACTIVITATS

DILLUNS 3 DE JULIOL DE 2017


· 9-10:30h Inauguració de l’Escola d’Estiu Una escola en el segle XXI

Conferència inaugural a càrrec d’Eduard Vallory, president del Centre UNESCO de Catalunya i director d’Escola Nova 21 i representants de la Comunitat Educativa. Moderat pel periodista Quim Barnola.

· 10:30-11:30h Mercat de Calaf

· 11:30-13h Experiències

Mostra de projectes de recerca educativa Universitària (ARMIF), per a la millora de la formació inicial dels educadors i diverses experiències educatives que s’estan duent a terme en el nostre entorn educatiu.

Escull a quin bloc vols assistir en el moment de matricular-te (es controlarà l’assistència del dia 3, ja que formarà part de les hores de cada curs)

DILLUNS  10 DE JULIOL DE 2017

EdCampEEMataró

· 8:30-9:30h Rebuda i conceptualització del mapa de sessions

· 9:30h Explicació del funcionament de l’EdCamp

· 10-11:30h Primera sessió

· 11:30-12h Esmorzar col·lectiu

· 12-13:30h Segona sessió

· 13:30h Tancament i cloenda

http://edcamp.educaciodema.cat/

 

 

Cursos *  INSCRIPCIÓ i DESCRIPCIÓ CURSOS I EXPERIÈNCIES

                  Del 4 al 7 de juliol formació de 9 a 13:00 (4 dies de 4 hores + 1 dilluns= 20h)
                  De l’11 al 14 de juliol formació de 9 a 13:00 (4 dies de 4 hores + 1 dilluns= 20h)
                  Del 4 al 14 de juliol formació de 9:30 a 12:30 (8 dies de 3 hores + 1 dilluns i 1/2= 30h)

*Totes les activitats dels dilluns,  formaran part del currículum de cadascun dels cursos del programa, computant conjuntament les hores. Es registrarà l’assistència.

Matriculació

 • Període : Associats a partir del 8 de maig, i els no associats del 15 de maig al 25 de juny. (NO s’acceptaran inscripcions de no associats abans del 15 de maig)

 • Un cop finalitzat el període de matriculació, per qualsevol consulta us podeu adreçar a secretaria@memcat.org
 • Inscripció: Per formalitzar la matrícula cal inscriure’s i pagar a través del web del MEM: memcat.org
 • Pagament: Targeta de crèdit, transferència on-line o caixer automàtic.

 

 • Interins i substituts: Properament es publicarà la Resolució per regular el nomenament de personal interí durant el mes de juliol. Està previst acreditar 30 hores de formació durant el mes de juliol, mitjançant cursos amb un mínim de 10 hores. Per tant, podreu acreditar les 30 hores mitjançant un curs de 30 hores o dos cursos de 20 hores dels que us oferim. No podreu, però, acumular a la formació rebuda durant el mes de juliol altres cursos realitzats amb anterioritat. Us podreu descarregar el justificant de matrícula, per entregar al Departament, un cop finalitzats els tràmits en el mateix aplicatiu de matrícula. MATRICULACIÓ 

Quota

 • L’import de la inscripció és de 65 € per no Associats i de 55€ pels Associats del MEM.
 • La matrícula dóna dret a realitzar 1 curs de 30 h, o 2 cursos de 20 h presencials. El curs ON-LINE que oferim només es pot combinar amb un curs de 20 h. La matrícula dóna dret a participar a totes les activitats del dia 1: Conferència, mercat de Calaf i tastet transformador – Activitats que computaran amb el total d’hores del curs/cursos escollits)

Observacions

 • L’entitat es reserva el dret d’anul·lar els cursos que no tinguin un mínim d’alumnes exigits pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
 • Només es retornarà l’import de la inscripció en cas que l’organització anul·li el curs. Si us heu inscrit a més d’un curs i se n’anul·la un, no es retornarà l’import de la inscripció, i se us oferirà un altra alternativa
 • CURSOS VIRTUALS D’ACTE. Enguany, no serà possible fer cursos virtuals de forma gratuïta, però el fet d’inscriure-us en un curs presencial nostre, us permet matricular-vos en un de virtual d’ACTE (30 hores de formació) a un cost més reduït: 25€. Podeu trobar més informació a l’apartat PMF (preguntes més freqüents) del CAMPUS VIRTUAL al web d’ACTE.  web d’ACTE

Certificats

 • Els cursos estan reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
 • Per obtenir el certificat és imprescindible assistir com a mínim al 80 % de les hores lectives (les hores lectives és la suma de les activitats dels dilluns més el curs escollit) i l’avaluació positiva de totes les tasques encomanades en relació amb l’aprofitament.
 • Per imprimir el certificat, cal accedir, amb el vostre codi d’usuari i contrasenya, a la web http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/la-meva-formacio/els-meus-certificats/ un mes després d’haver finalitzat el curs.

 

Carta del Grup Organitzador de l’Escola d’Estiu a tots els docents

Carta del president de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica

Carta de la Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

You may also like these posts